Anahtar Kelimeler:

Baykal`ı Kaset İddiası Götürdü

Baykal`ı Kaset İddiası Götürdü

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal İstifa Etti.

 

CHP Genel Merkezinde bir açıklama yapan Deniz Baykal istifa kararını açıkladı. Siyasi komploya vurgu yaptı, AK Parti iktidarını sorumlu tutarken bu olayda Fetullah Gülen Cemaati`nin parmağının olmadığı mesajı verdi.
 
İşte Baykal`ın Konuşmanın Satırbaşları
 
Bu kaset olayı değildir. Komplodur. Hukuk dışı ahlak dışı bir tertip demektir.
Komplo yaparken bazen haneye tecavüz edersiniz. Duvarlara eşyalara gizli kameralar yerleştirirsiniz. Gizli çekimlerle insanların en korunaksız görüntülerini alırsınız, kesersiniz, biçersiniz, montaj yaparsınız, çarpıtırsınız. İnsanların şerefleri onların umurlarında değildir.
 
Bu komployu gerçekleştirenler sapık oldukları için ya da ticari şantaj yapmak için düzenlememişlerdir. Siyaset yapmak için düzenlemişlerdir. Ahlaklarına uygun bir siyaset.
 
Bu komplo bugünkü siyasi konjonktürün eseridir. Taze iki haftalık bir komplo vardır. İktidar gücü ve olanakları seferber edilmeden icra edilebilmesi mümkün değildir. Bu kadar kaba bir komplo tezgahının iktidar zirvesinin haberi olmadan piyasaya sürülmesi mümkün değildir.
 
Olay sonrası iyi niyetli, üzüntü beyanları perde arkasındaki suçluluğun örtbas etmeye yetmez. Bu kadar kaba ahlaksızlık iktidarın bilgisi ve onayı olmadan gerçekleştirilemez piyasaya sürülemez.
 
Bu kara kampanyaya teslim olmayacağım. Bu hukuksuz komplo nedeni ile beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Bunun bedeli CHP Genel Başkanlığı`ndan ayrılmam, istifa etmem ise buna da hazırım.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli