Anahtar Kelimeler:

Başarı Gelenekselleşti

Başarı Gelenekselleşti

Törenle Hediye Dağıtıldı.

 

ALFEN dershanesi yöneticileri 2010 yılında yapılan resmi ve özel kurumlar sınavında derece yapan öğrencilerini, ailelerin de katıldığı bir törende ödüllendirdi
 
Altın hediye edildi
ALFEN dershanesi öğrencileri sınavlarda elde ettikleri başarılarının ardından dershane yöneticileri tarafından da altın hediye edilerek ödüllendirildi. Yapılan törende konuşan ALFEN dershanesi yöneticilerinden Gökhan Algül, “sınavlarda derece alan öğrencilerimizi gösterdikleri bu üstün başarıdan dolayı yürekten kutluyorum. Bu öğrencilerimize tartışmasız büyük katkıları olan ailelerini, okul idarecilerini ve öğretmenlerini de tebrik etmenin bir görev olduğu inancındayım” dedi. ALFEN dershanesi müdürü Özcan Kılıç törende yaptığı konuşmada şampiyonları ilan etmeyi sürdüreceklerini belirterek, “ALFEN dershanesi her yıl çıkardığı İl ve Türkiye birincilikleri serisine bu yıl da devam edecektir, haziran ayında yapılacak SBS ve LYS sınavlarında da dershane olarak alışageldiğimiz gibi şampiyonları ilan etmeyi sürdüreceğiz. Her öğrenci bizim için özeldir, bu vicdani sorumluluk anlayışı içerisinde Kırıkkale eğitim ve öğretimine katkıda bulunmak en büyük hedefimizdir” dedi.
 
Şampiyonların isimleri açıklandı
ALFEN dershanesinde eğitim görerek sınavlarda elde ettikleri başarılarla, dershane yöneticileri tarafından şampiyon olarak nitelendirilen öğrencilerin isimleri şöyle; “Dilara Sarıkaya, Pelinsim Küçük, Yusuf Kenan Acar, Ali Utku Gürbüz, Zeynep Gerem, Ahmet Eren Aykut, Hatice Kübra Diker, Selin Küçük, Berkay Duruel”.
 
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli