Anahtar Kelimeler:

SGK Heyeti Ziyaretlerde Bulundu

SGK Heyeti Ziyaretlerde Bulundu

Sigorta Konusunda Hassas Olunmalı

 

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Reşit Coşkun ve idarecileri bir dizi ziyaretlerde bulundu
 
Sosyal güvenlik önemli
Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çetin, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Garnizon Komutanı Mustafa Güler’i ziyaret eden Coşkun, çalışmalar hakkında bilgi verirken, sosyal güvenliğin önemine işaret etti. İnsanların artık belirli oluşumları kavradıkları belirten Coşkun hastaneye giden bir hastanın nelerle karşılaşacağını bildiğini ifade etti. İlk olarak Vali Yardımcısı Ali Çetin’i ziyaret eden SGK İl Müdürü Reşit Coşkun, çok sayıda işsiz insanın olduğunu ve işveren kurumların sigorta hususunda hassas olmaları gerektiğini belirtti.
 
 
Toplum bilinçlenmeli
Coşkun, daha sonra Garnizon Komutanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Ardından Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ziyaret eden Coşkun ve idarecileri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Coşkun insanların ileri yaşlarda sosyal güvenliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi konusunda yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade eden Coşkun, sosyal güvenliğin ve insanın günümüzde birbirinden ayrılmaz bir ikili olduğunu söyledi.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli