Anahtar Kelimeler:

Kuzucu İktidara Yüklendi

Kuzucu İktidara Yüklendi

Kırıkkale Kaybetti

 

Kırıkkale MHP Merkez İlçe Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu, Kırıkkale’nin sorunları ve buna duyarsız kalan AK Parti Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekilleri hakkında, Merkez İlçe Binası’nda yaptığı basın açıklamasında iktidar mensubu Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin açılım değil atılım yapmalarını beklediklerini dile getirdi.
 
Açılım bir şey kazandırmıyor
MHP Merkez İlçe Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu Merkez İlçe Binasında düzenlediği basın toplantısında Hükümetin yaptığı açılımın ülkeye ve Kırıkkaleye bir şey kazandırmadığını aksine bir çok şey kaybettirdiğini vurgulayarak, “AKP’nin plan ve programında halkın iyi yaşamasına yönelik icraatlar bulunmadığı için açılım diye bir şey uydurdu. Açılımda iş yok, aş yok, fabrika yok, çiftçinin buğdayı yok, kısacı vatandaşın geçim derdiyle ilgili bir şey yok. Geçtiğimiz günlerde yine bir şehidimiz uğurladık, açılımdan sonra bu kaçıncı şehit. Ortada tehdit eden, baskın yapan, şehit eden terör örgütü; aşağı çalan, alttan alan, AKP hükümeti var. AKP İktidarı iyi bilmeli ki pısırık durmakla, alttan almakla eşkıya yok olmaz, aksine hem içerde hem de dışarıda daha kökleşmesi sağlanır” dedi.
 
Belediye Başkanı gereğini yapmalı
Basın toplantısında yaptığı konuşmada Belediye’nin yaptığı yanlışların hangisinden bahsedeceğini bilemediğini belirten Kuzucu, “İşçisine maaş veremiyor, seçimden önce aldığı işçileri seçimden çıkarıyor, Belediye otobüsleri çalışmıyor, yatırım yapmıyor, proje üretip uygulamıyor, halkın içine girmiyor. Belediye Başkanı atılım yapmıyor, şöyle bir baktığınız zaman Kırıkkale’nin gelişmesi ve atılım yapması için her şey var. o zaman neden bu hamur maya tutmuyor? Un var, şeker var, yağ var, su var helva neden olmuyor? Sayın Başkan bu helvayı yapacak sizsiniz, biliyorsanız yapın, bilmiyorsanız öğrenin ya da gereğini yapın” dedi.
Kırıkkale sahipsiz bırakıldı
Basın toplantısın da Kırıkkale Milletvekillerinin Meclis Kürsüsünde Kırıkkale’yi yeterince gündeme getiremediklerini ve sahipsiz bıraktıklarını söyleyen Kuzucu, “ Sayın Milletvekillerinden Kırıkkale çok şeyler bekliyor. Yıllardır Milletvekilisiniz, Kırıkkalenin aşıyla, işiyle, geçimiyle ilgili hiçbir sorununa el atmadınız. Meclis kürsüsüne çıkıp ta gümbür gümbür Kırıkkalenin sorunlarını dile getirmediniz. Kızılırmak Kırıkkale’den  öylece akıp giderken, sulamada kullanılması için bir proje geliştirilip hata geçirebilirsiniz. Bunu yapmak çok zor değildir. ‘Kızılırmak akıyor Kırıkkale bakıyor’ sözünün artık çürütülmesi gerekmektedir” dedi. Kuzucu ayrıca iktidarın yapacağı hizmetlere her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu