Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor`a Maddi Destek Verelim

Kırıkkalespor`a Maddi Destek Verelim

Kırıkkalespor 1. Lige Layık

KIRIKKALESPOR KIRIKKALE’LİLERİN

 Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Ali Koç Uzel ve yönetim kurulu ile basın toplantısı yaptı.

MKE Lokalinde gerçekleşen toplantıda Kırıkkalesporu değerlendirdi ve basın mensuplarının soruları cevapladı. Uzel’in şöyle konuştu “Kırıkkalespor Kırıkkalelilerin Çok dar boğazdaki bir kulübün bu neticeyi elde etmesi bana göre bir başarı. Çok şeyler yapmamamıza rağmen teknik heyet ve futbolcularla, katkımızla bu kulüp kümede kaldı. Şahsım adına da, Kırıkkaleliler adına, teknik heyete, hem yönetimdeki arkadaşlarıma ve futbolculara teşekkür ediyorum. Kırıkkale Basını olarak bizlere de büyük destek oldunuz. Manevi destek yetiyor mu diye sorarsanız, aleyhte olmaktansa lehte olmak her zaman iyidir.”  dedi.

 Otoparkların Durumu
 “Kırıkkale’de yıllardır başkanlık yaptım. Geldiğimde ciddi manada Kırıkkalespor’a güvensizlik olduğunu gördüm. Şahsında bir güven ortamı oluştu. Herkes bize destek olacağını söyledi. Bu destek manevi anlamda oldu. Maddi anlamda çok büyük destek bulamadık. Bunda da en büyük desteği belediyeden gördük. Belediye otoparkı bize verdi. MKE’nin karşıdaki yerin kullanımını aldık. Bir gün önce 400 araba varken, 1 lira 50 dediğimiz zaman 150 arabaya düştü. Bir hafta içinde sokaklara Kırıkkalespor’un otoparkı olarak levha koyacağız. Kırşehir’de, Bolu’da, Afyon’da olduğu gibi duyuracağız. Arabası olan adam 1 lira 50 kuruş versin. Bu para çok değil. Araç isterseniz sabahtan akşama kadar dursun. Ciddi bir gelir diye düşünüyorum." dedi. Uzelli, “Kırıkkalespor’u tabana yayamazsanız, şahısların sırtında yürümesi mümkün değil.. Ciddi anlamda olumlu mesajlar aldık. Sezon başında 500-600 milyar sıcak paraya ihtiyacımız var. Geçmişten gelen borçlar var, transferden gelen borçlar var. Bunları yatırmazsak lisans alamıyoruz. Ben para istemiyorum. İnsanlardan para isteyerek kulübü ayakta tutamıyorsunuz. Sizden ben destek istiyorum dedim. Bir takım kaynakları harekete geçirmede destek olun." dedi.
 
Kendilerinden Memnunuz
Bu sene kongreden sonra dediklerimiz gerçekleşir, bizde göreve devam edersek, bu takımada 3. lig yakışmıyor. Kırıkkale’ye yakışmıyor. Bizim kesinlikle ilk 2-3’ün içinde yer alacak bir takım oluşturmamız lazım. Teknik direktör çalıştığı müddetçe 10 yıl çalışsın. Biz devamlılıktan yanayız, kendilerinden memnunuz.” Bilgilerini verdi


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli