Anahtar Kelimeler:

Kayıptı, Ölü Bulundu

Kayıptı, Ölü Bulundu

4 Gündür Aranan Adamın Irmakta Cesedi Bulundu.

 

10 Mayıs 2010 tarihinden itibaren kayıp olan Ömer Şimşek, 4 günlük aramanın ardından bulundu. Ailesinin Kırıkkale Valiliğine yaptığı başvuru ile Kızılırmak’ta arama yapmaya başlayan Sivil Savunma ekipleri, Şimşek’in cesedine ulaştılar.
 
10 Mayıs 2010 Pazartesi gününden itibaren kayıp olan Şimşek, ailesinin 4 günlük aramasının ardından ölü olarak bulundu. En son Büyük Sarıkaya Köyündeki evinden çıkarken görülen Şimşek, Pazartesi günü evinden minibüsle önce Karaahmetli beldesine, ardından Bahşılı ilçesine gitmiş ve daha sonra kendisinden haber alınamamıştı. Şimşek`in yakınları dört gündür kendisini her yerde arıyordu.

Adli Tıp’a Gönderildi

Ailesi Kırıkkale Savcılığına dilekçe verip, Kızılırmak’a kendini atmış olabileceği veya düşmüş olabileceği nedeniyle ırmakta arama talebinde bulundu. Kırıkkale Valiliği Sivil Savunma ekibinin başlattığı aramalar netice verdi. Ekipler Şimşek’in cesedini Kızılırmak’ta bir ağaca takılmış olarak buldular. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Bahşılı polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, savcılık incelenmek üzere cesedi Ankara Adli Tıp Merkezine gönderdi.

Haberkale



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu