Anahtar Kelimeler:

Anayasa Değişikliği Anlatıldı

Anayasa Değişikliği Anlatıldı

MHP Ziyaretlerde Bulundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Balışeyh’te muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkezi İlçe Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu il ve ilçe yönetiminin katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette muhtarların ve vatandaşların sorunları dinlendi.
Referandum Bilgisi Verildi
Balışeyh ziyareti kapsamında MHP Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkezi İlçe Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Sonrasında Başkan Dedelioğlu ile birlikte muhtarlarla buluştular. Yapılan toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, önümüzdeki aylarda yapılacak olan referandum ile ilgili köy muhtarlarına bilgi verdi.
AKP’nin Amacı Başka

Siyasetteki son gelişmeler ile ilgili muhtarların sorularını yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, Anayasa değişikliği ile AKP’lilerin amacının kendilerini yüce divandan kurtarmak maksadında olduğunu belirtti. Milletvekili Prof. Dr. Durmuş “Söz konusu değişiklik yürürlüğe girdiği zaman yargı AKP’nin emrinde bulunan bir kurum haline gelecektir. Böyle bir durumda ise ülke kaosa sürüklenecektir. Oysa bunlarla uğraşacaklarına ülkedeki en büyük sorun olan işsizlik ve yoksullukla mücadele etseler ülkemizin ve Kırıkkale’mizin en büyük sorunu olan işsizlik ve yoksulluk ortadan kalkmış olur. İnşallah işsizlik ve yoksulluk MHP’nin tek başına iktidar olduğunda ortadan kalkacaktır. Bu manada siz köy muhtarlarına büyük iş düşüyor” dedi. Yapılan toplantının ardından Balışeyh esnafına yapılan ziyarette esnaflar siftah yapmadan dükkan kapattıklarını söylediler.

Haberkale



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli