Anahtar Kelimeler:

Eski Muhtar Katliam Yaptı

Eski Muhtar Katliam Yaptı

Dana Yüzünden Dört Kişi Öldü

 

Ankara`nın Kalecik ilçesine bağlı Gölköy`de silahlı saldırı düzenlendi. Eski muhtar bahçesine giren dana yüzünden çıkan kavgada 4 kişiyi öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı.
Cep telefonu sinyalinden yakalandı
Olay hakkında Kalecik Kaymakamı Mustafa Dalkılıç bilgi verdi. Pompalı tüfekle ateş açan ve Mustafa Koç, Satılmış Koç, Nizamettin Yılmaz ve Ömer Koç`u öldüren eski muhtarın cep telefonu sinyalinden yakalandığını açıkladı. Olay sırasında yaralananlardan birinin durumu ise ağır. Saldırıda Refik Demirtaş, Güngör Koç ve Muammer Yılmaz`ın da yaralandığını belirten Dalkılıç, "Yaralılardan durumu ağır olan Muammer Yılmaz Ankara`da Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Refik Demirtaş Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildi. Güngör Koç`un ise Kalecik Devlet Hastanesinde tedavisi devam ediyor" dedi. Edinilen bilgilere göre olay, Gölköy`ün eski muhtarı Yusuf Oruç`un bahçesine, köylülerin danasının girmesi ile çıkan kavga yüzünden meydana geldi. Oruç ile hayvan sahipleri arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası evine giden eski muhtar Oruç, iddiaya göre tekrar olay yerine gelerek tartıştığı kişilere pompalı tüfek ile kurşun yağdırdı.
 Muhtarın Evi Yandı
Bu arada, muhtar Yusuf O`nun evinde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi. Yangında kullanılmaz hale gelen evi, Kalecik Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle yıkıyor. Yusuf O`nun ailesinin, yangın sırasında Kalecik`teki bir akrabalarının yanında olduğu öğrenildi. Öte yandan, Yusuf O`nun evinin, bir kadın tarafından yakıldığı iddia edildi.
 
Haberkale



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli