Anahtar Kelimeler:

Sendikadan cami talebi

Sendikadan cami talebi

 

Türk Eğitim Sen kampus alanı içerisinde ibadethane (camii) inşaatı yapılması talebi dahil çalışanların haklarında iyileştirmeler yapılması konusunda yönetime taleplerini iletti
 
Talep ediyorlar
Üniversite yönetimi sendikanın taleplerine yönelik çalışmaların yapılması konusunda duyarlı olduklarını birlikte Kırıkkale Üniversitesini kalkınmasını çalışanların haklarının iyileştirilmesi ve camii inşaatının yapılabilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağına karar verildi. Ayrıca Tıp Fakültesi çalışanlarının döner sermaye alacakları konusunda geniş yer verildi. Çalışanların mağduriyetinin giderilmesi için yapılan talebe rektörlük tarafından çalışmaların devam ettiği ve yoğun bir çaba sarfedildiği belirtildi.
 
Görüşme yaptılar
Sendikanın üniversite servislerini kullanan şoförlere yaz döneminde de mesai ödenmesi için yapılan talep değerlendirildi. Bu konuya da olumlu yaklaşıldı. Ayrıca yıllardır yapılacağı kurum içi yükselme sınavlarının da en kısa zamanda yapılması konusunda fikir birliği sağlandı. Toplantıya Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu Başkanlığında Genel Sekreter Koray Aytekin ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Hasan Akay ,Türk Eğitim Sen Eğitim ve Sosyal işler sekreteri Mehmet Arslan Üniversite Temsilcisi Abdullah Çamcı ve işyeri temsilcisi Yaşar Altunkaş katıldı.

 

Haberkale



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli