Anahtar Kelimeler:

Coşkun Yeniden Aday

Coşkun Yeniden Aday

SMMMO Başkan Bayram Coşkun, Yeni Dönem Başkanlık İçin Aday Listesini Açıkladı

 

29-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapılacak olan 20. Olağan Kırıkkale SMMMO seçimlerine, Meslekte birlik ve istikrar grubu olarak katılacaklarını söyleyen mevcut Başkan Bayram Coşkun, söz konusu grup ile Derya Balık Tesisinde bir araya gelerek, basına açıklama yaptı
 
Yeni ufuklar açacağız
Coşkun, yeni dönemde yeni bir heyecanla hizmet vereceklerini söylerken, yeniden seçildikten sonra tecrübeli ve dinamik bir kadro ile eşit, tutarlı, eleştirilebilir, etkin, yenilikçi ve katılımcı bir anlayışla hizmet vereceklerini ifade etti. Geçmişte yapılan güzel uygulamaları devam ettireceklerini ve daha güzel projelerinin olduğunu söyleyen Bayram Coşkun, “Yeni hizmetler yapmak için yola çıktık” dedi. Coşkun “Göreve geldiğimiz takdirde, farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul ederek, bütün meslektaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla görev yapmayı taahhüt ediyoruz. Meslekte Birlik ve İstikrar Gurubu olarak hazırladığımız projelerle, meslektaşlarımıza yeni ufuklar açacağımıza inanıyoruz. Hazırladığımız projeler ile Haksız rekabet ve Tahsilat sorununa çözümler bulunacak olup, gerçekleştireceğimiz e-Oda sayesinde meslektaşlarımız, Odamız tarafından sunulan tüm hizmetleri kendi bürolarından ücretsiz olarak alabilecekler” dedi.
 
KÜ ile çalışma
Coşkun, konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “İnternetten canlı yayınlanacak eğitim seminerleri ve diğer etkinliklerle, çıkaracağımız hakemli dergimizle, yenilenen web sitemizle meslektaşlarımıza farklı bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. İlimizde kurulu bulunan Kırıkkale Üniversitesi ile işbirliği yaparak meslektaşlarımıza lisans Yüksek Lisans gibi akademik kariyer kazandırmak amaçlıyoruz. Mesleğimizi ilgilendiren yasalardaki değişiklikleri aşama aşama takip ederek, görüş ve önerilerimizi ilgili mercilere ileteceğiz. Yine sosyal sorumluluğumuz gereği, kamuoyunun aydınlatılması amacıyla yazılı basında da sık sık yer alarak görüş ve önerilerimiz aktaracağız”.
 
Şeffaflık olacak
“Yapacağımız hizmetlerle, mesleğimize ve meslektaşımıza yeni ufuklar açmak, Kırıkkale
kamuoyunda gündemi takip etmek değil, gündemi oluşturmak, Meslek mensuplarının ülke milli gelirinden hak ettiği payı alabilme noktasında çaba harcamak, Oda komisyonlarını yeniden yapılandırmak, eğitim seminerlerine kalite katmak, Odamıza yakışır bülten ve dergi çıkarmak için, adaleti ve eşitliği prensip edinmiş, sorunun değil, çözümün bir parçası olan güçlü ve dinamik ekibimizle meslektaşlarımızdan destek bekliyoruz”
 
Coşkun’un yönetimi
Bayram Çoşkun, Muzaffer İlhan, Hatice Kılkış, Ferman Aldemir, Resul Doluca, Veli Değirmenci, Hasan Mutlu, Mehmet Avcı, Mustafa Satılmışoglu, Sami Turhan, İsa Ekici, Erdal Tuna, Mehmet Çetin, Bekir Can Yıldırım, Ahmet Ayanoğlu, Ethem Çataltepe, Şeref Akbal, Cemal Şen, Cemal Yalnız, Kemal Tüfekçi, Erdoğan Keyvan, Ö. Faruk Çağlar.
 


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı