Anahtar Kelimeler:

Durmuş`da Karış Karış Türkiye'de

Durmuş`da Karış Karış Türkiye

 

 
Karış Karış Türkiye programının startı Konya’da verildi. Aralarında Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş’un da olduğu 15 milletvekili Konya’da temaslarda bulundu.
Durmuş“MHP`ye ses verin. Nefes verin güç verin ki siz güçlenin dedi.
 
KonyaSpor’a Tebrik Ziyareti
MHP `Karış Karış Türkiye` programının startını Konya`dan verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal, Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu ve Sağlık Eski Bakanı Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş`un da aralarında bulunduğu 15 milletvekili Konya`yı gezdi. `Karış Karış Türkiye` programının startını vermek için Konya`ya gelen 15 MHP milletvekili ilk olarak Konyaspor`u ziyaret ederek Süper Lige çıkan yeşil-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar`ı tebrik etti. Başkan Karapınar da MHP`li milletvekillerine yeşil-beyazlı atkı hediye etti.
 
Sağlık Hakkında sorular sordu
Sağlık eski Bakanı Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş da, hükümete karşı eleştirileri sürdürürken, "Kuş gribinden ölen varmı aranızda? Ama tavuklar öldü. Unakıtan zengin oldu. Domuz gribinden ölen var mı? 800 trilyon çocuklarınızın geleceği yabancıların cebine gitti. `Gemicik` dersem ne anlarsınız. `Unakıtan` derseniz aklınıza ne gelir? Lafın tamamı çocuğa söylenir. Çocuklarınızın geleceğini yok etmek istemiyorsanız, bu iktidarı en kısa zamanda yok edin silin. Allah Konya`yı, dünyanın merkezi etmiş. Nasreddin Hoca`yı Akşehir`den, Mevlana`yı Şems`i, Konya merkezden dünyaya seslensinler diye göndermiş. Bir de siz şimdi MHP`nin iktidarı için şu Konya merkezden bir sesinizi yükseltin. Sağlıkta beni dinlemeye devam edin. Genetiği değiştirilmiş etlerde, ithal etlerde, Abdülkadir`i dinleyin. ülke meselelerinde Devlet Bahçeli`yi ve yardımcılarını dinleyin. MHP`ye ses verin. Nefes verin güç verin ki siz güçlenin" diye konuştu.

Haberkale



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu