Anahtar Kelimeler:

Çocukları Olduğuna İnanamadılar

Çocukları Olduğuna İnanamadılar

 

Kırıkkale Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri tarafından yılsonu gösterileri düzenlendi. Her biri beceri isteyen dans ve gösterilerle katılımcıları kendilerine hayran bırakan minik öğrenciler, büyük beğeni topladılar.
 
Çocuklarınızla Sıkı Bağlar Kurun
Kırıkkale Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri tarafından yılsonu gösterileri düzenlendi. Her biri beceri isteyen dans ve gösterilerle katılımcıları kendilerine hayran bırakan minik öğrenciler, büyük beğeni topladılar. Etkinliklerin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Şimşek, aile içi iletişimin önemine değinerek anne ve babaların çocuklarıyla sıkı bağlar kurmasını istedi. Konuşmalarının devamında okul öncesi eğitimin önemine değinen Şimşek, daha fazla anasınıfı açmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Miniklerden Renkli Performans
Okul öncesi eğitimin öğrencinin ileriki yaşantısına etki edebileceğini göz önünde bulundurarak çok önem verdiklerini belirten Şimşek, ailelerinde aynı derecede gerekli hassasiyeti göstermesini istedi. Anasınıfı öğrencileri birbirinden güzel dans gösterileri yaparak renkli bir performans sergilediler. Yılsonu etkinliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler, şirin tavırlarıyla katılımcıları kendilerine hayran bıraktılar. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kıyafetleriyle dikkat çeken minik öğrenciler, müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdiler.
 
 
 
 
 


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı