Anahtar Kelimeler:

İl Sağlık Müdürlüğünde Bayrak Değişimi

İl Sağlık Müdürlüğünde Bayrak Değişimi

 

Müdüreden Basın Toplantısı
İl Sağlık Müdürü Dr. Ergül Demiral’dan boşalan koltuğa atanan Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz, basın mensupları ile öğretmen evi bahçesinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Gazeteciler ile tanıştıktan sonra, soruları teker, teker yanıtlayan yeni müdüre Türkyılmaz, “Kırıkkale sağlık şehri olabilir” dedi.
 
Büyük Bir Avantaj
Basın toplantısına önce kendisini tanıtarak başlayan Bediha Türkyılmaz, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olduğunu söyledi. Evli, bir çocuk annesi ve İzmir doğumlu olan Türkyılmaz, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Zoonotik Daire Başkanlığı görevinden ayrıldığını söyledi. Kırıkkale’nin sağlık alanında daha fazla gelişmesi için elinden geleni gayreti göstereceğini söyleyen Türkyılamz, “Kırıkkale, Ankara’ya yakınlığı ile büyük bir avantaja sahip olabilir. Sağlık alanında gelişip Ankara’nın yükünü de hafifletebilir. Kırıkkale’de doktor sıkıntısı olduğunu söylemekten geri çekinmiyorum. Bu sıkıntıyı en yakın zamanda gidereceğiz. En büyük projelerimden bir tanesi ise özürlülerle ve yakınlarına sağlıkta açılım yapmak” dedi.
 
Hassasiyet Olacak
Sözlerine, Kırıkkale’de bugüne kadar emek vermiş, şu an annesinin rahatsızlığı ve ailevi nedenlerden dolayı başka ile tayin olan Dr. Ergül Demiral`ın annesine acil şifalar dileyerek devam eden Türkyılmaz, “Kendisine ve daha önce görev yapmış tüm İl Sağlık Müdürlerine teşekkür ederim. Sayın Dr.Ergül Demiral` ın yapmış olduğu ya da yapılmak üzere planlamış olduğu tüm projelerin ve görevlerin aynı hassasiyetle üzerinde duracağım. Yapacağımız çalışmalar tamamen vatandaş odaklı olup, halkımıza daha iyi daha kaliteli hizmeti sunma adına olacaktır. Bizlerin bu görevi üstlenirken siz değerli basın mensuplarına da görevler düşmektedir. Bu çalışmalarımızı birlikte yürüttüğümüz sürece daha iyi hizmet vereceğimize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı