Anahtar Kelimeler:

Türkiye`de Ahlak Yapısı Değişiyor

Türkiye`de Ahlak Yapısı Değişiyor

 

 

 

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu

Büyük Birlik Partisi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Sema Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu’da Kongreye katıldı.

Kırıkkale Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına Duran Taş tek aday olarak girdi ve seçimi kazandı. Genel Kurul Toplantısına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenlier, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Gencer ve partililer katıldı. Kongrede dikkat çeken bir ayrıntı ise Muhsin Yazıcıoğlu’nun kongrede resminin sandalye üzerine konulmuş olmasıydı. Partililer merhum Genel Başkanı’na bu denli saygı gösterdi. Kongreye gelen partililer bu davranışa alkışlar ile karşılık vererek “Muhsin başkan ölmedi kalbimizde yaşıyor” dediler. Toplantıda yardım gemisine saldıran İsrail’e tepki gösterildi.

 

İdamı Getireceğiz

Kongrede konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yalçın Topçu, Türkiye’de artık ahlak kavramının değiştiğini ve hükümetin bunda büyük rolü olduğunu söyledi. Topçu, “Türkiye’de ahlak yapısı değişiyor. Ecdadımız Osmanlı’dan bu yana büyük suç işleyenlere idam cezası veriliyordu. Hükümet döneminde ise zina fiili kanundan çıkartıldı. Artık ahlak çöküntüsü baş kaldırmıştır. Biz iktidara geldiğimiz zaman idam cezasını tekrar getireceğiz. 5 yaşındaki kıza tecavüz eden, 80 yaşındaki yaşlı kadını parası için öldüren, askerimize kurşun sıkan bu gibi hainleri asacağız. Adaletin olmadığı yerde kaos olur. Herkes için adalet istiyoruz” dedi. Kongrede Duran Taş il başkanı seçildi. Kongrede şehit babası Mehmet Gençer’de bir konuşma yaptı.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı