Anahtar Kelimeler:

Trafik Tescil Binası Yenilendi

Trafik Tescil Binası Yenilendi

 

 
Kırıkkale Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, tadilatı sona ererek açılışı yapıldı. Açılaşa geniş katılım olurken, açılışta şubede gözle görülür bir değişikliğin ve modern bir yapının olduğu göze çarptı.
 
Açılışı Yapıldı
Kırıkkale Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, tadilatı sona ererek açılışı yapıldı. Açılışa Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Öeli Korkmaz, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandınmaz, Kırıkkale Vali Yardımcıları Ali Çağlar ve Fethi Yorulmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora ve çok sayıda emniyet görevlisi katıldı. Törende binanın açılışı gerçekleştirildi.
 
Teknolojik Sistemler
Açılış töreninde binanın teknolojik sistemlerle donatıldığı ve şubeye gelen vatandaşların tıpkı bankada sıra bekler gibi, sıra bekleyeceği açıklandı. Sıra beklerken ise oturma salonlarındaki televizyondan, trafik hakkında bilinmeyen eğitim konulu belgeseli izleyecekleri belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, “Trafik ile ilgili iki şubemiz vardır. Bunların birincisi denetleme ve diğeri büro hizmetleridir. Büro hizmetleri bizler için önemli bir konumda yar alıyor. Nedeni ise ehliyeti almak için buraya geliniliyor, cezai işleme buradan bakılıyor, yeşilkart işleme buradan oluyor. Fiziki şartların değiştirilmesini, ilk geldiğim günde talimatını almıştım. Bugün onu yerine getiriyoruz” dedi.
 
 


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu