Anahtar Kelimeler:

MHP'den Referandum`a Hayır

MHP

 

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları yaklaşan referandum önceki çalışmalarına hız verdi. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer başkanlığında bir araya gelen il, merkez ilçe ve ilçelerdeki teşkilatı yöneticileri, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Teşkilat Tek Vücut
İl binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’in yanı sıra Merkez ilçe Başkanı avukat Yavuz Kuzucu, Delice İlçe Başkanı Coşkun Ünal, Sulakyurt İlçe Başkanı Burhan Erdoğan, Balışeyh İlçe Başkanı Abidin Saygılı, Çelebi İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Keskin İlçe Başkanı Erol Yıldırım, Yahşihan İlçe Başkanı İbrahim Hamurcu, Bahşili İlçe Başkanı Nihat Uyar ve Karakeçili İlçe Başkanı Ferhat Bal katıldı. Yapılan toplantıda MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler verdi.

Vatandaşları Sağduyu ya Davet Ediyoruz  
İl başkanı Seyit Ahmet Göçer “12 Eylül de yapılacak referandumda tabi ki kararımız hayır olacaktır. Türk milletini hayal kırıklığına uğratan AKP hükümetine bir ders olacak. Onun içindir ki ilçelerimizde kurulacak sandık başlarına önem vermemiz gerekecektir. Buradaki oylama şehir kabadayısına ders vermek olacaktır. İlçe başkanlarımıza büyük görevler düşmekte, bütün köylerinizi tarayacak referandum konusunu iyi işlemeniz gerekmektedir” dedi. İlçe başkanları ortak yayınladıkları bildirgede “12 Eylül de yapılacak olan referanduma ilçelerimizden hayır oyu gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dediler. Toplantının ardından ilçe başkanları ilçelerindeki yaptıkları çalışmalar ve sorunlarla ilgili olarak İl Başkanı Göçer’e bilgiler verdi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli