Anahtar Kelimeler:

Takım Bir Haftalığına Divanda

Takım Bir Haftalığına Divanda

Kırıkkalespor olağanüstü genel kurul toplantısını kulüp binasında gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç Uzel bugün son olarak Vali Hakan Yusuf Güner ile görüşeceğini, takıma destek gelirse yeniden divana yönetimi vereceğini belirtti. Uzel, Eğer yine destek verilmezse aday olmayacağını belirtti.

Kamp 40, bin gelir 35 bin

Kırıkkale spor’da Genel Kurul heyecanı devam ederken, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’in, geçtiğimiz günlerde Ali Koç Uzel’e bugün görüşme talebi vermesi üzerine, takıma destek verileceği anlamı taşıdı. Başkan Ali Koç Uzel kongrede yaptığı konuşmada Destek olmazsa yönetimi divana vermeyeceğim ve ben yokum dedi. Uzel, “Takımın desteğe ihtiyacı var. Şu an yıllık 35 Bin TL gelirimiz var. Bu para ile kulübün yürümesi ve ayakta durması imkansız. Ondan bundan para istemekle, her hafta birine bu kulübe para yardımı yap demekle olmaz. Artık tek gelirin kulübe girmesi gerekmektedir. Bizlerin sıcak paraya ihtiyacı var. Bir kamp gideri bile 40 Bin TL, söyleyin bu takım 35 bin TL gelirle ne yapsın” dedi.

Takımı ayakta tutacak para

Artık herkesin Kırıkkalespor için kurtarıcı adımlar atması gerektiğini belirten Uzel, “Valimiz, Belediye Başkanımız ile görüşüyoruz. Bir noktaya varamıyoruz. Otoparkların takıma verilmesi ve caddelerde bulunan araçlardan 1 TL alsak, Kırıkkalespor’a ayda iyi bir miktar para gelir. Bunlar sadece projede kalıyor. Artık bu projelerin hayata geçmesi gerekiyor. Her gün kulübün kapısına alacaklı avukat geliyor. Eline senedi alan, eski borçlardan bahsederek bizden para istiyor. Bizler hangi birine para verelim, alın koltukları götürün diyoruz. Başka da bir şey kalmadı. Kim gelirse gelsin bu kulüp aynı olur. Kulübün borcu çok, gelir yok. Takım aylık 80 Bin TL ile büyük bir hamle yapar. Hiç olmazsa kendi kendisini götürür. Bir sezonda sıcak 1 trilyon bizlere yeter” dedi.

Haberkale



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu