Anahtar Kelimeler:

Babamı Bıçakladığım İçin Pişman Değilim

Babamı Bıçakladığım İçin Pişman Değilim

 

Antalya`nın Manavgat İlçesi`nde oturan 20 yaşındaki Emrah Eziz, 2 yıl önce eşiyle birlikte kaçıp Kırıkkale`ye yerleşen babası 47 yaşındaki Ahmet Eziz`i, sokak ortasında sol karın boşluğundan 3 yerinden bıçakladıktan sonra bugün Adliyeye çıkarılırken pişman olmadığını ve alnının da ak olduğunu söyledi. SSK emeklisi olan 2 evli ve 3 çocuk babası Ahmet Eziz kaldırıldığı, Kırıkkale Devlet Hastanesi`nde ameliyat edilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Manavgat`ta oturan anne Fatma Eziz, babasını bıçaklarken elinden yaralanan oğlunun, tedavi gördüğü hastanede kendisini arayıp haber vermesi üzerine Kırıkkale`ye geldi. Kocası ve gelinini suçlayan Fatma Eziz, oğlu ve gelininin fotoğraflarını gazetede görünce sinir krizi geçirdi ve "Oğlumu yaktılar" diye feryat etti.

Gelin Pişmanım

Olayın doğru olduğunu belirten Fatma Eziz, "Bunun böyle olacağını biliyordum. Bir baba öz evladının karısı ile yasak aşk
Yaşar mı?. Sonunda kocam ettiğini buldu. Ama olan oğluma oldu. Şimdi ne olacak?" diyerek göz yaşı döktü. Anne Fatma Eziz, gelinin dün gece kendisine hem kocasını, hem de oğlunu yaktığını belirten pişmanlık mesajı çektiğini de söyledi.

Her Türk Genç’inin Yapacağını Yaptım

Kırıkkale`de cadde ortasında babasını üç yerinden bıçaklayan Emrah Eziz, Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı asayiş ekipleri tarafından adliyeye çıkarıldı. Eşi ile birlikte kaçan babasını bıçaklamaktan pişman olmadığını belirten Emrah Eziz, "Pişman değilim, alnım ak" dedi. Olayın çirkin ve üzücü olduğunu belirten Emrah Eziz, "Olay çok çirkin ve üzücü. Ancak her Türk çocuğun yapabileceğini yaptım. Daha fazlasını da yapabilirdim, pişman değilim, alnım ak. Adalete güveniyorum. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.

Önce savcılığa, daha sonra ise mahkemeye sevk edilen
Emrah Eziz`i Antalya`dan gelen annesi ve yakınları teselli etmeye çalıştı.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu