Anahtar Kelimeler:

Huzur Dolu Bir Mekan

Huzur Dolu Bir Mekan

 

Basıncıdan Restoran İşletmeciliğine,kalite ve lezzetin tek adresi Konya Etli Ekmek Kebap Salonu Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Konya mutfağının Kırıkkale’deki temsilcisi ‘Konya Etli Ekmek Kebap Salonu’ Konya’daki lezzetiyle Kırıkkale’de müşterilerine sunuyor.

DAMAK TADI
Geleneksel Konya mutfağını Kırıkkale’lilerin damak tadına sunan ‘Konya Etli Ekmek Kebap Salonu Konya’nın meşhur etli ekmeğini, aynı lezzetiyle müşterilerine sunuyor. Bağlarbaşı Mahallesi Samsun Bulvarı Nokta Mevkiinde hizmete giren ‘Konya Etli Ekmek Kebap Salonu’un açılışını Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Zühtü Aksal, Güneş Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve işletme sahibi ortaklarından Adnan  Güler ve Deniz Şen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve işletme sahibi ortaklarından İsa Şen yaptı.

AİLELERİN GİDECEĞİ BİR MEKAN
Kırıkkale’de Konya Etli Ekmek Kebap Salonu’nun hizmete açıldığını dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, “Kırıkkale’nin çıtası her geçen gün yükseliyor. Konya Etli Ekmek Kebap Salonu Kırıkkale’de güneş gibi parlayacak. Halkımızda Konya Etli Ekmeğin tadına bakacak. Kırıkkale’ye Konya Etli Ekmek Kebap Salonu’nu kavuşturan işletme ortaklarından Adnan Güler ve İsa Şen’e teşekkür ederim” dedi.

KONYA’YA GİTMEYE GEREK YOK
Kırıkkale’de yıllardır hizmet verdiğini dile getiren Güneş Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve işletme sahibi ortaklarından Adnan Güler, “Kırıkkale’de bir eksiklik vardı. İnsanların aileleri ile birlikte gideceği huzurlu olacağı bir yer yoktu.  Bizlerde bu eksikliği gidermek için Konya Etli Ekmek Kebap Salonunu Kırıkkale halkının hizmetine açtık. Güler yüzlü personelimiz ile tüm Kırıkkale halkını Konya Etli Ekmek Kebap Salonumuza bekliyoruz” diye konuştu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli