Anahtar Kelimeler:

Bu Takıma Herkes Sahip Çıkmak Zorunda

Bu Takıma Herkes Sahip Çıkmak Zorunda

 

Keskin Spor’un Başkanlığına seçilen haber71 imtiyaz sahibi  Cihat  Mencet, Keskinli olduğu için seçim  zamanında oy isteyen siyasetçilerin,bürokratların ve iş adamlarının takımlarına sahip çıkmasını istedi.

Mencet Keskin spor Başkanı

Keskin Spor’un Başkanlığına seçilen haber71 imtiyaz sahibi Cihat Mencet, Keskinli olduğu için seçim zamanında oy isteyen siyasetçilerin,bürokratların ve iş adamlarının takımlarına sahip çıkmasını istedi.

Keskin spor’un Kapısını Kilit Vurdurmayacağız

Türk futbolunun en büyük özelliğidir insanlrı kaynaştırmak ve bir arada tutmak. Ancak bu Kırıkkale’de asla mümkün olmadıa. Bir zamanlar Türkiye 3. Liginde top koşturan Keskinspor bu günlerde kulübün kapısına kilit takmaya kadar düştü. Kulüp kapılarını kapatıp iflasını açıklayacakken Haber71 İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet kulübe başkan adaylığını açıklayarak, kulübü eski günlerine kavuşturma sözü verdi. Keskin ilçesinin çok büyük bir bürokrasiye sahip olduğunu belirten Mencet, ‘bu bürokrasi bu takımı korumak zorunda’ dedi ve kulübün başkanı olarak ilk açıklamasını yaptı

Haber71 imtiyaz sahibi Cihat Mencet üstlendiği bu görevi elinden geldiğinin fazlasını ortaya koyarak takımı eski günlerine döndüreceğini belirtirken Keskinli vatandaşların desteğini de istedi. Bir zamanların efsane takımı olan fakat ilgisizlikten kapanma derecesine kadar gelen bu kulübün ayakta durması için bütün fedakarlığı göstereceğini belirten Mencet her seçimde Keskinli olması ile övünen siyasetçilerin ilçenin en değerli varlığı olan bu kulübe sahip çıkmasını istedi.

%100 Vergi İndirimi Var

Mencet; ‘Devletimiz spor kulüplerine yapılan maddi yardımları kişilerin ve şirketlerin vergisinden %100 oranında düşüyor. Buna rağmen bu takımlara hala yardım yapılmıyorsa altında başka bir durum ararım ben. Bir zamanlar 3. Ligde oynayan bu takım ne zaman bu hallere düştü? Bu takım bu durumlara düşerken bizim Keskinli yetkililerimiz neredeydi?’ şeklinde konuşurken ‘Keskinliyim diyen herkes bu takıma destek vermek zorundadır’ dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli