Anahtar Kelimeler:

Yeni Yönetim Kadrosu Kameralar Karşısına Çıktı

Yeni Yönetim Kadrosu Kameralar Karşısına Çıktı

Eğitim üzerine Türkiye´de kurulan ilk ve tek kooperatif olan Yahşihan Eğitim Kooperatifi olağan kongresinin ardından yeni yönetim kurulunu düzenlediği tanışma kokteyli ile basına tanıttı.

Kokteylde Yahşihan İlçe Kaymakamı Ünal COŞKUN ve yeni YAKOOP yönetim kurulu hazır bulundu. Açılış konuması yapan Yahşihan Kaymakamı Ünal Çoşkun; ´Ülkemizde kooperatif denince akla tarım ve konut kooperatifleri gelmektedir. Eğitim üzerine kurulan ilk kooperatif YAKOOP Türkiye´ye örnek olması gereken bir projedir.Faaliyetlerin daha geniş kesimlere ulaşması için güçlü bir yönetim oluşturulması gerekiyordu. Bizim Yahşihan´da görev süremiz dolmak üzere. Yeni oluşan yönetimde Bürokrasi, sermaye ve yerel yönetimin gücünü birleştirerek çalışmalardaki başarılarımızı artırmayı hedefliyoruz, Yakoop dershane projemizde temel amaç maddi durumu iyi olmayan ailelerin öğrencilerine hizmettir. ‘dedi.

Yerel basının ilgi gösterdiği kokteylde yeni yönetim basına tanıtıldı. YAKOOP Eş başkanı Mustafa KÖSE ve Başkan yardımcısı Ercihan ÇAKMAK, kooperatifin amacı hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yaptılar. Yakoop Dershane müdürlüğü görevine getirilen Osman GÖZEN ise dershanelerinde verilen eğitim hakkında bilgi verdi.

YAKOOP´un Yeni Yönetimi

Başkan Osman TÜRKYILMAZ, Eşbaşkan Mustafa KÖSE, Başk.yardımcıları İbrahim ERGENÇOĞLU, Sercan SITKI, Hüseyin Baş ve Ercihan ÇAKMAK Üyeler Ünal COŞKUN, Muammer SARI, Mustafa ALAN, Mustafa KOÇDOĞAN, Selahattin YILDIRAN, Cemil ŞERBETÇİOĞLU ve Serdar YILDEMİR´ den oluşuyor.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu