Anahtar Kelimeler:

Çatışmalar Devam Ediyor

Çatışmalar Devam Ediyor

Teröristlerin askeri birliğe saldırısında 2 asker ve 3 korucu şehit oldu. Bu saldırıya anında cevap verildi: 12 terörist ölü ele geçirildi.

Siirt’te, teröristler askeri birliğe saldırdı. Çıkan çatışmada 2 asker ve 3 geçici köy korucusu şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden 12’si ölü ele geçirildi. Çatışma devam ediyor.

Gece Askeri Birliğe Saldırdılar

Bir grup terörist, Pervari ilçesi Sarıyaprak Köyü’ndeki askeri birliğe gece saatlerinde uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Teröristlerin açtığı ilk ateşte, 1 üsteğmen ve 1 asker şehit oldu şehit oldu , 1 astsubay ve 1 asker yaralandı.

Yardıma Giden Köy Korucuları Pusuya Düşürüldü

Askeri birliğe yardıma giden geçici köy korucularından oluşan bir tim de teröristler tarafından pusuya düşürüldü. Çatışmada, 3 geçici köy korucusu şehit oldu.

Yaralı 2 asker Siirt Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Anında Cevap: 12 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Kaçan teröristlerin yakalanması için Siirt ve Şırnak kırsalında geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bölgeye helikopterlerle özel birlikler sevkedildi.

Çembere alınan teröristlerle sıcak temas sağlandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden 12’sinin ölü ele geçirildiği belirtildi.

Kato Bölgesinde de Operasyon Sürüyor

Öte yandan, dün (30.07.2010) Şırnak’ın Beytüşebap ve Van’ın Çatak ilçeleri arasındaki Kato Bölgesi’nde başlatılan operasyon da devam ediyor. Bölgede sabah saatlerine kadar askeri hareketlilik görüldü.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli