Anahtar Kelimeler:

Türk Milleti Öfkeli

Türk Milleti Öfkeli

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantı da günden ile ilgili ele alan Göçer, “ Ülkemiz çok sancılı ve acılarla dolu bir süreçten geçmektedir” dedi

 AKP terörü azdırdı

 

AKP hükümetinin geldiğinden bu zamana kadar sayısız şehit verdiklerini belirten MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “15 Haziran 2010 günü Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Gediktepe` deki askeri birliğimize yapılan kanlı terör saldırısıyla 10 askerimiz şehit düşmüş 14 askerimizde yaralanmıştır. Yine aynı günlerde Elazığ Palu ilçesinde 1 askerimiz, Diyarbakır Silvan da 1 askerimiz şehit 4 askerimizde yaralanmıştır. Terör şiddetini arttırmış İstanbul `a kadar uzanmış halkalı da 3 asker ve bir subay kızı da şehit olmuş 15 vatandaşımız da yaralanmıştır. Türk Milleti ayaktadır ve öfkelidir. Bugün ise Siirt Pervari ilçesinde 2 askerimiz ve 3 korucumuz şehit 2 askerimiz de yaralıdır. 1 ay içinde 20 şehit 33 askerimiz yaralanmıştır. 20002 yılında terör bitme noktasında devralan AKP hükümeti aradan geçen 8 yılda terör ve yandaşları azarak sürekli tırmanmıştır” dedi.

 

Kandil karargah olmasın

 

Hükümetin PKK ile mücadele etmesini gerektiğini belirten Göçer, “8 yılda ülkemizde şehit sayısı da maalesef 810’u bulmuştur. AKP döneminde kanlı terör cesaret bulmuş ve etkinlik bölücülüğün önü açılmıştır. İyi şeyler olacak diye başlatılan kurt açılımı adı altındaki yıkım projesinde milletimizi 36 etnik gruba ayırarak okşayan tahriklerinde ve bölücülüğün siyaseten önünü açan pazarlıklardan cesaret almış ve kanlı eylemlerini arttırmıştır. Habur’da terörist törenlerinin ardından yaşananlar maalesef kan, gözyaşı, eylem ve ihanet olarak geri dönmüştür. Ülkemiz bu noktadayken Sayın genel başkanımız haklı olarak bölgede OHAL ilanı yapılması ve PKK açılımı zırvalamasından vazgeçilmesi gerektiğini beyan etmiştir ve önerilerde bulunmuştur. PKK ile müzakereyi bırakıp mücadele edilmelidir. Kandil dağdaki terör elebaşlarına ve alt yapısına karşı etkili bir askeri harekat icra edilmelidir. Kandil terör karargâhı olmaktan çıkarılmalıdır.

 İşi gücü rant sağlamak 

Son olarak Mustafa Özbayrak’ın açıklamaları hakkında da konuşan Göçer,  “Sayın Mustafa Özbayrak’ın açıklamalarını basından okuduk Milletvekili seçildiği günden bu yana Kırıkkale’nin hayrına hiçbir projesi olmayan genellikle ismi yakınlarına yandaşlarına rant sağlamakla meşgul olan ve kurum yetkililerine baskı kurarak tehdit ederek nüfus kullanan hayal vekilin dengesiz saçma açıklamalarını kendisine iade ediyoruz. Terörün ve teröristin Kürdü -Türkü olmaz etnik kökeni ne olursa olsun terör ve terörist içte ve dıştaki destekçileriyle birlikte yok edilmelidir. Ve sayın genel başkanımızın bizlere dikkatli olmazımızı ve takip etmemiz gerektirdiği sözün haklılığı da bu konu manidar olmuştur. Kim yıkım projesine sahipleniyorsa sütunların da OHAL’e de karşı olanlar aynıdır. Kim, dün hepimiz Ermeniyiz demişse, bugünde OHAL’e karşı olanlar aynıdır. Kim Erbil’de Peşmerge toplantılarına alkış tutmuşsa bugün OHAL’e köşelerine karşı çıkanlar onlardır” dedi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı