Anahtar Kelimeler:

Mezuniyet Töreni Yapıldı

Mezuniyet Töreni Yapıldı

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Diploma töreninin olduğu programda, polisliği ilk adımını atan ve diplomalarını alan polis okulu öğrencilerini aileleri yalnız bırakmadı.

Geniş katılım oldu

Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu’nu bitiren 93 mezun polis okulu öğrencisi diplomalarını almanın gururunu yaşadı ve polisliğe ilk adımını attı. Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen programa Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Turan Kıratlı, Mersin Milletvekili Ali Er, Kırıkkale Vali Yardımcısı Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Garnizon Komutanı Vekili Kurmay Albay Engin Kabataş, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Yaşar Ayvaz ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Duygulu anlar yaşandı

Törende Kırıkkale Meslek Yüksekokulunu başarı ile bitirenlere ödülleri verildi. Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu 1. Mustafa Alparslan, 2. Ferdi Tunç, 3. Mustafa İgçe, 4. Hayati Çelik oldu. Bu dört isime Kırıkkale Garnizon Komutanı Vekili Kurmay Albay Engin Kabataş tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından resmi geçit töreni oldu. Ayrıca çocuklarının mezuniyetini görmeye gelmek için Kırıkkale’ye gelen aileleri fotoğraf çekmek için birbirleri ile yarıştı. Törende duygulu anların yaşandığı gözlendi. Polis olan gençler aileleri ile fotoğraf çekindi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı