Anahtar Kelimeler:

Azmin Zaferi

Azmin Zaferi

Kırıkkale İşkur Müdürlüğü, Kırıkkale Ticaret Meslek Lisesi ve Kırıkkale Engelliler Derneğinin işbirliği ile açılan engelliler kasiyerlik kursunun tamamlanması ile düzenlenen törenle kursiyerlere sertifikaları verildi. 

Sertifikaya Yoğun İlgi

 Yapılan sertifika töreninde Fatih Kaymaz adındaki engelli sertifikasını aldıktan heyecandan baygınlık geçirdi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çetin,  Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal Kırıkkale Dernekler Müdürü Namık Yayla, Kırıkkale Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Hikmet Ereli, Kırıkkale Engelliler Dernek Başkanı Bülent Yıldız ve Kurs Öğretmeni Orhan Tolon ve engelliler katıldı.

  Sertifika töreninde konuşan Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çetin, “Gerek dernek gerekse kurumlarımızın katkılarıyla açılan kurs sonunda engelliler meslek sahibi olmalarından dolayı hepsini kutluyorum,  inşallah  kısa zaman da iş bularak   çalışma imkanı bulurlar “dedi. Kırıkkale Belediye’si Başkan Yardımcısı Ali Danış’ta bizde belediye olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız çünkü onlara destek olmak herkesin asil görevidir ”dedi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadir Kartal ”Engelli kardeşlerimizin kurs için Emniyet Müdürlüğü olarak istekleri doğrultusunda salonumuzu kendilerine tahsis ettik ve bu bizim için asil bir görevdir. Sosyal sorumluluk anlayışı  en başta gelir, kendilerinin ve dernek üyelerinin topluma kazandırılması meslek edinmesi konusunda  çorbada  bizimde bir tuzumuzda bulunursa ne mutlu,bizde çok mutlu olduk engelli kardeşlerimizin bundan sonraki  hayatlarından başarılar dilerim” dedi.

 

 

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli