Anahtar Kelimeler:

İlk Kişisel Sergisini Açtı

İlk Kişisel Sergisini Açtı

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tomografi bölümünde sağlık personelliği yapan Oğuzhan Bedir, kişisel resim sergisini Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görücüye çıkardı.

 Geniş katılım oldu

Kendi kişisel becerileri ile yaptığı tabloları sergileyen Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlık Merkezi, sağlık personeli Oğuzhan Bedir 41 adet resim çalışması ile sergiye gelen herkezin takdirini topladı. 41 çeşit resmin sergilendiği sergide, manzara resimleri ve portre resimleri oldukça ilgi gördü. Yapılan resimlerin oldukça profesyonel olması dikkat çekti. Yağlı boya sergilerinin fazla olduğu resim sergisine Kırıkkale Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz, Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Adnan Tezel, Kırıkkale Müftüsü Osman Şarklı katıldı.

 Herkez’ten destek gördüm

Tabloları yaparken ailesinden büyük destek gördüğünü ve kendisinin her zaman yanında olduklarından dolayı ailesine minnettar olduğunu belirten Bedir, “Ailem bana her zaman tablo konusunda yardımcı oluyor. Onların ilgisini ve desteğini hissediyorum ve tablolarıma bu yansıyor. Sonunda böyle güzel bir eser ortaya çıktı. Şimdi yaptığım tablolara bakıyorum, insanların bu tablolara bakarken tebessüm etmeleri beni mutlu ediyor. İyi ki resim yapmaya başlamışım diyorum” dedi.

 

 

 

 

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli