Anahtar Kelimeler:

Azmin Zaferi

Azmin Zaferi

Atatürk İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencilerinden Ahmet Selman ERİN, herhangi bir dershaneye devam etmeden veya özel bir ders almadan girdiği SBS sınavından, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 puan almak suretiyle başarılı olmanın, düzenli ve planlı çalışma ile mümkün olacağını ispatladı.

Öğretmenlerimin Tavsiyelerine Uydum

Yaptığımız görüşmede başarısının temel nedenlerini sorduğumuz A. Selman ERİN; “Öğretmenlerimiz bizim için en doğru ve güzel olanı biliyorlar. Öğretmenlerimin yönlendirdiği şekilde çalışarak, dersi derste dinleyerek ve düzenli tekrarlar yaparak hedefime ulaştım” dedi.

Günde sadece 2-3 saat ders çalışmanın kendisi için yeterliği olduğunu söyleyen Ahmet, ayrıca kitap okumanın da faydasını gördüğünü, bunların dışındaki zamanlarını hobileri ile ilgilenerek dinlenmeye ayırdığını belirtti. Bilgisayar veya atom mühendisliği okumayı planlayan Ahmet; “Bu sonucu elde etmemde benim yaptığım tek şey öğretmenlerim ve ailemin tavsiyelerine uygun çalışmak oldu. Onların sayesinde başarılı oldum. Okulumdaki tüm öğretmenlerimin, anne ve babamın ellerinden öperek hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Baskı Yerine Sorumluluk Bilinci

Oğlunun bu başarısından dolayı haklı bir gurur yaşayan MKM Kardeşler Pastanesi sahibi Mehmet ERİN; “Oğlumuza sürekli ders çalışması cihetinde bir baskı yapmak yerine, sorumluluklarını yerine getirmenin keyifli bir meziyet olduğu duygusunu vermeye çalıştık. Şimdi bunun meyvesini tadıyoruz. Çocuğumuzun başarısında Atatürk İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerinin emeği büyüktür. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

HaberKale olarak herhangi bir özel ders veya dershane desteği olmaksızın, yalnızca düzenli ve sistemli çalışmak sureti ile başarılı olunabileceğini gösteren Ahmet kardeşimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyor; bu durumdan çıkarılması gereken çok önemli sonuçlar olduğunu kamuoyunun düşüncesine sunuyoruz.

 

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli