Anahtar Kelimeler:

Şehit Demirel İçin Mevlid

Şehit Demirel İçin Mevlid

Şehit asker Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Demirel için Harp Malulü ve Yakınları Deneği tarafından mevlid okutuldu. Dernek üyeleri şehit askerin yakınlarını yalnız bırakmadı.

 

Duygusal Anlar

Çalışma konusunda açıklama yapan Dernek Başkanı Rifat Öcal, “Şehidimiz Jandarma Uzm. Çavuş Süleyman Demirel, 26.09.1992 tarihinde Bitlis-Mutki-Yumru meşe köyü kırsalında eli kanlı terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit edilmişti. Şehidimiz evli ve bir çocuk babası. Şehidimizin eşi Leyla Hanım, kızı Fatma hanım ve torunu İlyas, program süresince gözyaşlarına hâkim olamadı. Duygulu anların yaşandığı anma programında şehidimizin eşi ve kızı, “Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederiz” dedi” diye konuştu.

 

ÖCAL’ dan Açıklama

Başkan Rıfat ÖCAL; “Bugün burada şehidimiz Süleyman Demirel için toplandık. Şehidimizi ve şehitlerimizi unutmayacağız unutturmayacağız. Yüce Yaradan’dan bütün şehitler için okuttuğumuz Yasin-i şerif ve duaların kabul edilmesini, acılı ailemize ve bütün şehit ailelerimize sabır dileklerimi sunarım. Ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, halen yaşamlarını devam ettiren ve ettirmeye çalışan gazilerimize de sağlık dileklerimi sunuyorum” dedi.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli