Anahtar Kelimeler:

Millete Hayırlı Olsun

Millete Hayırlı Olsun

 Başvuruların başlamasıyla HSYK üyeliği için resmi adaylık açıklamaları da peş peşe geliyor. Metin Yandırmaz’da Kırıkkale’den adaylığı konusunda resmi başvuruyu yaptı ve açıklamalarda bulundu

Başarı Dileği

Kırıkkale Başsavıcısı Metin Yandırmaz, Ankara`ya giderek Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine adaylığını resmen açıkladı. Herhangi bir derneğe ya da kuruluşa bağlı bulunmadığı belirtilen Yandırmaz`ın adaylığı Kırıkkale`de büyük ilgi gördü. Ankara`ya giden Yandırmaz`a adliye çalışanları, adliye koridorlarında başarı temennisinde bulundu.

İyi Dirisidir

Yandırmaz`ın herkese kapısının açık olduğunu söyleyen adliye çalışanları, makamına gelen insanları ayakta karşıladığını söyledi. Çalışanlar, Başsavcı Yandırmaz`ın zengin, fakir, suçlu, suçsuz demeden, bütün insanları tek tek dinlediğini ve sorunları çözmek için ellinden gelen çabayı sarf ettiğini dile getirdi.

Hayırlı Olsun

Soruları cevaplayan Başsavcı Metin Yandırmaz ise yapılacak seçimin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Başsavcı Yandırmaz, "Anayasa değişikliğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte HSYK`nın da yapısında değişiklikler meydana geliyor. Bu nedenle adli yargıda hâkim ve savcılar arasında 17 Ekim 2010 günü seçim yapılacak. Bende bu seçimde adayım. İnşallah vatanımız ve adli yargı için hayırlı olur." dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli