Anahtar Kelimeler:

2 Bin 470 Ton Hurda İhaleye Çıkacak

2 Bin 470 Ton Hurda İhaleye Çıkacak

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, Kuzey Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı askeri birliklerinde bulunan, toplam 2 bin 470 ton muhtelif hafif vasıflı demir-çelik ve araç hurdasını satmak üzere ihale açtı

 

Hurda İhalesi

Teknik özellikleri ve durumu itibariyle ihtiyaç fazlası olan takriben, 2 bin 470 ton hurda malzeme kapalı zarfla teklif alınarak satılacak. İhale, 15 Ekim 2010 tarihinde saat 11.00`de Ankara merkezde gerçekleştirilecek. Hurda satışı ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara`da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü ile KIRIKKALE, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden ve KKTC Lefkoşe Sanayi Odası Başkanlığından temin edebilecekler.

 

Şartlar Açıklandı

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar Ankara`da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne veya KKTC Lefkoşe Sanayi Odası Başkanlığına verilecek. Bu arada katılımcılardan alınacak olan geçici ve kesin teminatlar, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununda belirtilen kapsam ve şekle uygun olacak.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli