Anahtar Kelimeler:

Emniyetten Huzur Toplantısı

 Emniyetten Huzur Toplantısı

Kırıkkale Emniyet müdürlüğü dün MKE lokalinde huzur toplantısı gerçekleştirdi. Vatandaşın huzuru için yapılan toplantıya Mahalle muhtarlarının yanı sıra okul müdürleri,  meclis üyeleri, azalar ve vatandaşlar katıldı.

 

Teşekkür Etti

 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısına Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Şube Müdürleri ve amirler katıldı. Toplantıyı vatandaşın güvenliği için yaptıklarını belirten Emniyet Müdürü Kadri Kartal, “Çalışmalarımız tamamen vatandaşımızın güvenliği içindir. Bu tür toplantıları gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Bu sayede bizim duymadığımız gözümüzden kaçan olaylar sizler tarafından bizleri iletiliyor. Bizler de gerekli tedbirleri alıyoruz” dedi.

KARTAL’a Övgüler

 

KARTAL ’ın geldiği günden itibaren yapmış olduğu bir çok hizmet ve halkla iç içe olması vatandaşlar ve okul müdürleri tarafından takdir edildi. Karşılıklı olarak vatandaşların sorularını yanıtlayan KARTAL, bütün sorunların sizlerinde bizlere yardımı ile aşılamayacak sorunun kalmadığını belirtti.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli