Anahtar Kelimeler:

Dolmuşçulardan Yine Olay

Dolmuşçulardan Yine Olay

Kırıkkale Şehir içi mahallelere dolmuşçuluk yapan kişiler arasında kavga çıktı. Doğu Caddesi üzerindeki benzinlik kenarında müşteri beklerken kavga ettiler. Amca çocukları arasında çıkan kavgada kan aktı.

 

Bu Kez Kan Aktı

         Kırıkkale şehir içi otobüs terminalin civarın’da çok sayıda duran minibüs esnafından amca çocukları arasında geçtiğimiz hafta bir tartışma çıkmış ve esnaflar sayesinde bu tartışma engellenmişti. Amcaoğulları bu tartışmayı bugünde yeniden başlatınca bu kez kan aktı. Araya emniyet güçleri girse de 3 kişi vücuduna, kollarına ve göğüs kafesine bıçak darbeleri alarak yaralandılar. Yaralanan Amca oğulları, Ercan DALBUDAK, Erkan DALBUDAK, Seyfi DALBUDAK hastaneye ambülânslarla kaldırıldılar.

Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, kavga eden iki grubu ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Emniyet güçleri olay yerinde suç unsuru bulunanları gözaltına alarak karakolda sorgulamaları yapılmak üzere götürdü. Olay yerinde emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri alarak yolcuların güvenli bir şekilde ulaşımları sağlandı.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli