Anahtar Kelimeler:

ŞİİR DÜNYASINA YOLCULUK

ŞİİR DÜNYASINA YOLCULUK

 Kırıkkale’nin sevilen isimlerinden ÖZ Fm sahibi Murat Sekman ve Radyo K sahibi Kadir Kipmen’nin Kültür Merkezinde düzenlendiği ‘Şiir Gecesinde” Kipmen ve Sekman, dinleyicilerini mest ettiler.

2 SAAT SÜRDÜ
Birbirinden güzel şiirleri ile dinleyicilerinin gönlüne taht kuran Murat Sekman ve Kadir Kipmen, ayakta alkışlandı. Şiir aralarında orkestrası ile çok değerli parçaları seslendiren solist Burcu Aydoğdu ise izleyicilerden tam not aldı. Yaklaşık 2 saat süren şiir gecesinde davetliler, şiire doydular.

 

SEMAZEN GÖSTERİSİ
Şiir gecesine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz olmak üzere çok sayıda protokol davetlisinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı. Program öncesi Ahilik Haftası nedeni ile Tiyatro Şubat tarafından Semazen Gösterisi yapıldı.

 

NE MUTLU BİZE
Şiir dinletisine geçmeden önce kısa bir konuşma yapan Kadir Kipmen “Güzel ve anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Kültür ve Sanat Etkinliklerinin maalesef az olduğu şehrimizde ne mutlu ki kültüre ve sanata değer veren Sayın Valimiz var. Katkı sağlayan firmalarımız var. Hepinize teşekkür ederiz” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli