Anahtar Kelimeler:

Yine Beraberlik

Yine Beraberlik

Türkiye Spor Toto (TFF) 3. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, dün Başpınar Stadyum’unda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor ile karşılaştı. Maçtan beraberlik ile ayrılan temsilcimiz Kırıkkalespor, eline geçen fırsatları değerlendiremeyince 1 puana razı oldu. Yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremeyen Kırmızı Lacivertli futbolcular, galibiyeti kaçıran taraf oldu.Maç öncesinde mutlak galibiyet parolası ile çıkan MKE Kırıkkalespor, maç sonunda umduğunu bulamadı. Maç boyunca üstün oynayan Kırıkkalespor, 65. dakikalardan sonra kaçırdığı pozisyonları maç sonunda aradı. Kırıkkalespor eline geçen fırsatları değerlendirebilseydi, maç daha da farklı olabilirdi. 1-1 sona eren maçtan sonra Kırıkkalespor’lu taraftarlar uzun süre maçın hakemini protesto ettiler.

Başlayan maçta Hatay’dan Mehmet Karanlık düdük çalarken, yardımcılıklarını Bekir Can Tahiroğlu(Adana) ve Berkan Püsküler(Adana) yaptı. Zorlu mücadelenin 4.hakemliğini ise Adana’dan Emin Topçu yaptı. Orta hakem gösterdiği taraflı tutumlardan taraftardan protesto edilirken, yan hakem de Murat Çalışkan’ın attığı golü ofsayt verdi.

Polis’ten Duvar

Kırıkkale spor Diyarbakır belediye spor maçında 350 polis görev yaptı.

Kırıkkale spor ile Diyarbakır belediye spor arasında oynanan maça tam 350 polis görev yaptı. Kırıkkale de bu kadar sıkı güvenlik önlemlerin alınması dikkat çekti bir maça bu kadar polis gelmesi dikkatleri gözden kaçırmadı saha içinde görev yapmayacağını belirten emniyet güçleri güvenliği sıkı tutmak amacıyla saha içinde de tedbiri elden bırakmadı. Emniyet Kırıkkale’de oynanan maçta geniş çaplı güvenlik önlemi alırken taraftardan çok polisin olması herkesi şaşırttı.

 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu