Anahtar Kelimeler:

KARTAL'dan Talep Etti

KARTAL

Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde MKE Lokalinde Mahalle Muhtarları ve okul müdürleri ile düzenlemiş olduğu huzur toplantısında O.Ö isimli şahıs hiçbir seçimde oy kullanmadığını, yaptığı müracaatlardan hiçbir sonuç alamadığını belirtti. Düzenlenen huzur toplantısında O.Ö, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’dan yardım talep etti.

Artık Kimlikli

         Yapılan araştırmada şahsın nüfusta kaydının kapalı olduğu, ikamet ettiği evin Belediye imar kayıtlarında görünmediği, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kaydının bulunmadığı, bundan dolayı da oy kullanamadığı tespit edildi.

         Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelinin çalışmaları ve Yenimahalle Muhtarı Mirzali TARLABÖLEN’in katkıları ile şahsın, öncelikle İl Nüfus Müdürlüğü’nde kaydı açılmış, Kırıkkale Belediye Başkanlığı’nda ikamet ettiği evin kayıtları imar planına işlenmiş ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt işlemleri tamamlandı. Seçmen bilgi kayıtlarının güncellenmesi ile şahıs bundan sonraki seçimlerde oy kullanabilecek. O.Ö Yeni kimliği ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartala teşekkür ziyaretinde bulunacağını söyledi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli