Anahtar Kelimeler:

Trafik Polisleri Taktir Görüyor

Trafik Polisleri Taktir Görüyor


Kırıkkale Merkezde trafik akışının hem yaya hem de araç trafiği yönünden içinden çıkılmaz hale gelmesinin ardından, tedbir alarak tavizsiz uygulamaya geçen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri yanlış park veya uzun süreli park yaparak trafik akışını olumsuz etkileyen araçları çekiyorlar.

 

POLİS TAKDİR GÖRÜYOR

Kırıkkale emniyet Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde trafik akışının daha sağlıklı gerçekleşmesi için yapılan çalışmalar, vatandaşlardan olumlu destek görüyor. “Daha önce Zafer Caddesinde yürümek bile imkânsızdı. Şimdi polislerin sayesinde cadde de rahatladı bizlerde” sözlerine yer veren vatandaşlar, polisin bu çalışmasını desteklediklerini dile getirdiler.

 

Cadde de toplam 50 aracın park edebildiğini dile getiren bir başka vatandaş ise, “Bu cadde de tek tek sayın 50 araç park ediyor. 50 araç sahibi rahatını düşündüğü için herkes rahatsız edilmemeli. Şimdi arabaları çekiyorlar. Bence yasak olan yere park olmamalı” görüşünü savundu. Tavizsiz kuralına göre park uygulamasını yürüten Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ise hassasiyetle konunun takibini yapıyor. Uzun süreli araç parkında bulunan araçlarda tek tek kaldırılıyor.

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı