Anahtar Kelimeler:

ÜLKÜCÜLER İKTİDAR YEMİNİ ETTİ

ÜLKÜCÜLER İKTİDAR YEMİNİ ETTİ

ANKARA`DA BULUŞTULAR

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Ekim Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda "Millet ve Devlet Bekası için Güç Birliği" toplantısı yaptı. Saat 14.00’de başlayan toplantıya geniş katılım gerçekleşti. Kırıkkale İl ve İlçe temsilcilikleri de toplantıya geniş katılım sağlayarak ilimizi temsil etti.  

 

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan MHP Genel Sekreteri Cihan PAÇACI; "Bugün ülkemiz devlet ve millet açısından beka sorunuyla karşı karşıyadır. Milleti bölmeye çalışanlar ve devleti rejimi tehdit eden unsurlar zemin kazanmaya devam etmektedirler. Bu konuda hassasiyete sahip herkesin güç birliği içinde olması gerekir" dedi. Bu konuda hassasiyete sahip herkesin güç birliği içinde olması gerekir. Bu amaçla bütün teşkilatlarımızın katılacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenledik. Önümüzdeki seçimler bu tehlikeli süreci demokratik açıdan durduracak tek alternatif ve tek şanstır" diyerek toplantının amaç ve önemini vurguladı.

 

Kırıkkale İl ve İlçe teşkilatlarından çok sayıda partilinin katıldığı toplantı için, daha önce muhalif olarak ön plana çıkan bazı isimlere de davetiye gönderildiği öğrenildi.

 

Üst Üste Üç Dönem İktidar Hedefi

 

"Millet ve Devlet Bekası için Güç Birliği" toplantısında seçim çalışmalarını başlattığını açıklayan MHP Lideri Devlet BAHÇELİ, iktidar yemini etti.

Hükümeti ve politikalarını eleştiren BAHÇELİ; başörtüsü sorunu ile ilgili olarak iktidar ile birlikte Ana Muhalefet Partisi CHP’yi de sert sözlerle eleştirdi.

Hedeflerinin üst üste üç dönem tek başına iktidar olduğunu açıklayan MHP Lideri, tüm partililerden bu hedef için çalışmalarını isteyerek, bu amaç için tüm ülkücüleri aynı çatı altında toplanmaya çağırdı.

 

 

 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli