Anahtar Kelimeler:

KIRIKKALE`DE TELEFON HATLARI KARIŞINCA

KIRIKKALE`DE TELEFON HATLARI KARIŞINCA

 Kırıkkale merkez Millet Caddesi üzerinde bulunan dağıtım hattındaki yenileme çalışmaları sonrasında hatlar karıştı.  Avukatı arayan müşteriler lokanta ile lokantayı arayan ise beyaz eşyacı ile görüşmek zorunda kaldı.  Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Telekom Yöneticisi Hayrettin Öztaş, müşterilerin daha kaliteli hizmet almaları için şehir içindeki saha dolaplarında yenileme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

 Kırıkkale’de, Türk Telekom Müdürlüğüne bağlı ekipler Millet Caddesi üzerinde bulunan dağıtım hattında yenileme çalışması yaptı. Yaklaşık 500 abonenin bulunduğu dağıtım hattında sıkıntıların yaşanmaması için çalışmalar hafta sonunda yapıldı. Yenileme çalışması geç saatlere kadar sürdü. Çalışmalar tamamlandı, ancak hafta başında işyerlerini erken açan bazı esnaflar ilginç sürprizlerle karşılaştı. Avukatı arayan müşteriler yemekleri ile ünlü ceylan lokantası ile görüştü. Karnı acıkan ve çorba içmek isteyenler lokantanın numarasını çevirdiler. Ancak onlarda kötü bir sürprizle karşılaştı. Lokantanın siparişleri ise beyaz eşyacı aldı. Beyaz eşyacıyı arayanlarda sendika ile görüştü. Kötü sürprizle karşılaşan aboneler hemen numaralarını kontrol ederek yanlışlığı fark ettiler. Telefon arızayı arayarak yanlışlıların düzeltilmesini istediler. Ancak yanlış aktarılan numaraları düzeltmek kolay olmadı. Çalışmalar hafta başında da gün boyunca sürdü.

 Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Telekom Yöneticisi Hayrettin Öztaş, “Kırıkkale halkına, müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek adına şehir içerisinde saha dolaplarımızı yeniliyoruz. Kesintisiz hizmet vermek için yeraltı kablolarımız yeniliyoruz. Millet caddesinde bulunan saha dolabımızın değişmesi elzemdi. Müşterilerimiz mağdur olmasın diye çalışmaları Pazar gününe denk getirdik. 500 hat kapasiteli bir saha dolabı ve gün ışığında aktarılması gerekiyordu. Pazar günü hızlı bir çalışma yaptık. Bu aktarımı gerçekleştirdik. Olası bir yanlış aktarma söz konusu olmasın diye bu gün sabah erkenden numarataj çalışmalarına tekrardan başladık. Şu an itibari ile problemli bir müşterimiz kalmadı. Bir iki tane yanlış aktarımdan şikayet aldık. Bunları da telafi ettik. Bundan sonra Millet Caddesindeki müşterilerimiz daha kaliteli ve hızlı hizmet alacaklar” dedi.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli