Anahtar Kelimeler:

Vali Güner, Sorunların Takipçisi

Vali Güner, Sorunların Takipçisi

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, geçtiğimiz aylarda ilçeleri ziyaret etmiş ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları yerinde dinlemiş ve gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat vermişti.

       Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, sorunların takipçisi olarak Delice ilçesini ziyaret ederek tespit edilen sorunların giderilip giderilmediği yönünde bir takım inceleme ve denetimlerde bulundu.

Valisi Hakan Yusuf Güner, sorunların takipçisi olarak Delice ilçesini ziyaret ederek tespit edilen sorunların giderilip giderilmediği yönünde bir takım inceleme ve denetimlerde bulundu. Vali Güner, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Güner, bir önceki toplantıda dile getirilen taleplerin yerine getirilip getirilmediğini konusunda değerlendirmede bulundu. Halka hizmet etmek için var olduklarını belirten Vali Güner, taleplerin muhtarlar aracılıyla yazılı olarak iletilmesini istedi. İletilen taleplerin ve şikâyetlerin mutlaka ele alınacağını belirten Vali Güner, anız yakılmasının önlenmesi konusunda uyarılarını yineledi.

 

Sorunlar Büyük Oranda Çözüldü

 

Toplantıda Vali Güner’e teşekkür eden köy muhtarları bir önceki toplantıda dile getirdikleri isteklerin büyük kısmının çözümlendiğini söylediler. BEDAŞ hizmetlerinde aksaklıkların olduğunu ve bu konuda yeterli hizmeti alamadıklarını, bazı yolların zamanla bozulduğunu, köy içme sularında bazı sorunların yaşanıldığı belirterek bunların çözümüne yardımcı olunması istenildi. Vali Güner, muhtarların dile getirdiği sorunları ve talepleri dinledikten sonra; bunlarında kısa sürede halledileceğini, bazı konuları da vatandaşların bir araya gelerek kendi imkânlarıyla halletmelerini istedi. Vali Güner,  vatandaş odaklı hizmete önem verdiklerini, bu ziyaretin ve toplantının da bu çerçevede gerçekleştiğini söyledi.

 



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli