Anahtar Kelimeler:

Balışeyh`in Su Sorunu Çözüldü

Balışeyh`in Su Sorunu Çözüldü

Balışeyh Belediyesinin uğraşları sonucunda İlçede yaşanan su sıkıntısı çözüme kavuşturuluyor. Düzenlenen program ile Kabaktepe mevkiinden getirilen su açılışı gerçekleştirildi

Yoğun katılım oldu

Balışeyh’te yaşanan su sıkıntısı gideriliyor. Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nun uzun uğraşları sonucunda bulunan su ilçeye verilecek. Bu kapsamda dün bir program düzenlendi. Açılış törenine MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, MHP Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu’nun yanı sıra vatandaşlardan yoğun katılım oldu.

 

Balışeyh yalanlara kanmadı

Düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, yapılan yerel seçimlerde Kırıkkale’de hemen hemen herkesin AKP’nin yalanlarına kandığını ancak Balışeyh halkının bu yalanlara kanmadığını belirtti. Bu sayede Belediye Başkanını kendisi belirleyen Balışeyh halkı hizmetini dört dörtlük alıyor ve bundan sonrada Belediye Başkanımızın sayesinde almaya devam edecektir” ifadesinde bulundu.

 

Suları artık kesilmeyecek

Kuzucu’nun ardından bir konuşmada Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu bir konuşma yaptı. Dedelioğlu, “Yapılan çalışmalarımızı halkımız çok iyi biliyor ve görüyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yıllardır sorun olan ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan su sorununu siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile bugün burada çözüyoruz. İlçemizde sular artık kesilmeyecek” diye konuştu. İlçe belediyesini 4 trilyon bir borç ile aldıklarını belirten Dedelioğlu, “Bize iller bankasından gelen para aylık 10 bin TL.  Ancak Belediyenin gideri 40 bin TL” şeklinde konuştu.

 

Hayırlı olsun

Başkan Dedelioğlu’nun konuşmasının ardından MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş bir konuşma yaptı. Durmuş, “Belde Belediye Başkanlarımız görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Onlara güvenimiz sonsuzdur. Ben Balışeyh Belediyesinin petrol giderlerinin 10 kat düştüğünü gayet iyi biliyorum. Suyumuz gerçekten çok yumuşak ve tatlı bir su. İlçemize ve ilçemiz halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli