Anahtar Kelimeler:

112 SINIFTA KALDI

112 SINIFTA KALDI

       Bugün saat 11:00 sıralarında Devlet Demir Yolları Kırıkkale istasyonunda yapılan kanalizasyon çalışması esnasında meydana gelen göçükte kurtarma çalışması esnasında 112 acil servis görevlilerinin olaya seyirci kalması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

        Göçük altında kalan işçinin baş kısmı toprak altından çıkarıldıktan sonra gövdesisin tamamen çıkarılması 1 saatten fazla sürdü. Bu sırada Kırıkkale Belediyesi’nin itfaiye ekiplerinin üstün bir mücadele göstererek göçük altındaki işçiyi kurtarmaya çalışması, ancak sivil savunma ekipleri ve 112 Acil Servisin olay yerindeki ekiplerinin seyirci kalması tepkiyle karşılandı.

         İKİNCİ SKANDAL

Göçük altında kalan işçiye acil müdahalenin yapılması gerektiği yönünde 112 Acil Servis görevlilerinin uyarılmasına rağmen dikkate almaması dikkat çekti. Göçük altında kalan vatandaşın çıkarıldıktan sonra ex olup olmadığının kontrol edilmeden ceset torbasına konulmasının üzerine tekrar emniyet güçleri ve basın mensupları tarafından uyarılan doktorun müdahale işine sinirlenip “Basın ne karışıyor ambulansta yapacağım kontrolümü” diye bağırmasını da kamuoyunun takdirine sunuyoruz.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli