Anahtar Kelimeler:

Yardım Dağıttılar

Yardım Dağıttılar

Kimse Yok mu Derneği ve Türkmen Alevi Bektaşi Derneği işbirliğiyle, Kırıkkale`nin Hasandede Beldesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıtılarak gönül alındı.

 

Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye`nin ve dünyanın dört bir tarafında kurban eti dağıtarak insanlar arasında kardeşlik köprüsü kuran Kimse Yok mu Derneği, Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Genel Başkanı Özdemir ÖZDEMİR`in öncülüğüyle, Hasandede Beldesi’nde dernek üyeleriyle birlikte kurban eti dağıttı.

 

Özdemir ve dernek üyeleri ilk olarak beldede bulunan Cemevine geçerek burada kurban kesti. Tekbirler eşliğinde kesilen kurban daha sonra poşetlere kondu. Ardından beldenin alevi dedesi tarafından dua edilerek kurban etleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere araca kondu. Önceden belirlenen yardıma muhtaç kişilere tek tek gidilerek kurban eti dağıtıldı.

 

Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Genel Başkanı Özdemir ÖZDEMİR, Hasandede`de böyle bir çalışmaya destek verdiği için Kimse Yok mu derneğine teşekkür etti. ÖZDEMİR, kurban bayramı vesilesiyle mağdur ailelere yapılan bu yardımların insanları mutlu ettiğini belirterek, "Kurban bayramı sonrasında önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahiplerine derneğimiz kanalıyla bir tır dolusu yardım yapmayı planlıyoruz" dedi.

 



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli