Anahtar Kelimeler:

Futsal Geliri Kırıkkalespor'un

Futsal Geliri Kırıkkalespor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek futsal turnuvası Aralık ayının son haftasında başlıyor. Futsal ile elde edilecek gelir ise Kırıkkalespor’a verilecek

 

Kırıkkale Belediyesi, Valilik, TÜFAD, HİF, GSİM ve Kırıkkalespor tarafından düzenlenen futsala 60 takımın katılması hedefleniyor. Maçlar gruplar halinde çeşitli sahalarda yapılacak. Takım başı ise ödenecek ücret 500.00 TL.

 

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Belediye Meclis Salonu’nda düzenlediği basın açıklamasına MKE Kırıkkalespor İdari Menajeri Hasan Basri Kara ve Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca katıldı. Kırıkkale’nin sporda iyi bir noktaya gittiğini işaret eden Başkan Korkmaz, Kırıkkalespor’a destek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Başkan Korkmaz yaptığı açıklamada, “Spor Kırıkkale’de son dönemlerde gerek alt yapı yatırımları gerekse kurulan Amatör Spor Kulüpleri’yle belli bir noktaya geldi. Popüler spor içerisinde en önemli spor dalı futboldur. Kırıkkalespor da bu anlamda kentimize gerek motivasyon gerek psikolojik katkı sağladı. Daha önce biliyorsunuz değerli arkadaşlarımızla buradan futbol turnuvası yapmışlardır. Emeği geçenlere ve bu tip etkinliklerde katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu