Anahtar Kelimeler:

Erdal, Gazetemizi Ziyaret Etti

Erdal, Gazetemizi Ziyaret Etti

HAS Parti Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Tanır’ı ziyaret etti. Ziyarette HAS Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın çalışmaları üzerine sohbet edildi.

“5 İlçede Çalışmaları Tamamladık”

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Tanır’ın sorularını da yanıtlayan HAS Parti İl Başkanı Arif Erdal, partinin durumu, yapılacak kongre ve gelecek konusunda açıklamalar yaptı. Erdal, “Merkez ilçe, Bahşılı, Delice, Karakeçili, ve Çelebi olmak üzere beş ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladık. Sulakyurt, Yahşihan ve Keskin ilçeleri için de yetki verildi, evraklarını bekliyoruz. Bu konuda çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Genel kongre için de hazırlıklarımız sürüyor.” dedi.

“Milletimizin İlgisinden Memnunuz”

         Partisinin kurulduğu günden itibaren büyük ilgi gördüğünü söyleyen Erdal; “Partimize ilgi çok büyük. Biz iktidara talibiz ve halkımızın ilgisi bizi iktidara taşıyacaktır. Bizim muhalefet anlayışımız her şeye karşı çıkan bir anlayış değil. Türkiye için, milletimiz için muktedir siyaset yapmaya kararlıyız. Bu anlayış bize iktidar yolunu açacaktır. Zaman içinde iktidara aday en güçlü parti olduğumuz anlaşılacaktır.” ifadelerinde bulundu.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli