Anahtar Kelimeler:

Vatandaş Tepkili

Vatandaş Tepkili

Atatürk Bulvarı üzerindeki eski cumartesi pazarı olarak bilinen yerin durumu içler acısı. Kırıkkale Belediyesi’nin hazırladığı projenin yarım bırakılması esnafı ve vatandaşları çileden çıkardı. Yapmış oldukları kaldırım taşlarını ve kazı çalışmalarını yarım bırakması kötü bir görüntüye yol açıyor.

 

Yaptığımız kısa röportajda esnaf ve vatandaşlar ”dükkân ve evlerimizin önü çamurdan geçilmiyor yaklaşık 3 aydır burası böyle, ilgilenen yok, insanlar yağmurlu zamanlarda çamurdan dolayı yürüyemiyor, yetkililer ne zaman bitirecek yeter artık” diye konuştular.

 

Kaldırılan pazarın yerine havuz ve çocuk parkının yapılacağını bildiren Kırıkkale Belediyesi’nin projeye neden ara verdiği bilinmezken, ihaleyi kime ve neye göre verdikleri, çalışmaya ara verilmesine Belediye’nin ses çıkarmamasının nedeni merak eden vatandaşın tepkisini topluyor. Kırıkkale Belediyesi’nden bu projenin biran önce bitirmesini isteyen Kırıkkale halkının projenin olduğu bölgeden geçerken zorlandıkları gözlerinden okunurken, Belediye yetkililerinin konuya duyarsız kalması ve bu konuda açıklama yapmaması şaşırtıcı ve üzücü olarak değerlendiriliyor.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli