Anahtar Kelimeler:

Gezerek Öğrendiler

Gezerek Öğrendiler

Keskin Kız Meslek Lisesi yöneticileri, düzenledikleri Ankara gezisi ile öğrencilere eğlenceli olduğu kadar bilgilendirici bir etkinliğe imza attı.

TEMASLARDA BULUNULDU
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu eğitim öğretim dönemi başlangıcında startı verilen projeler kapsamında etkin bir çalışma programı hazırlayan Keskin Kız Meslek Lisesi, hafta sonunda Ankara’daydı. 30 öğrencinin katıldığı Ankara gezisinde, Anıtkabir’i ziyaret eden, Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesinde temaslarda bulunan, Eski Meclisi ve Keçiören Kültür Merkezinde ülkeler el sanatları sergisini gezdiler.

DEVAM EDECEK
Okul yöneticileri ve öğretmenlerinden, Meftuni Haydaroğlu, Şerife Cengiz ve Tuğba Kul’un gözetmen olarak katıldıkları gezide, öğrencilerin yeni mekânlar tanıdıklarını kaydeden okul yöneticileri “Öğrencilerimiz tarihi mekânların yanı sıra, kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği yerleri ve kısa bir süre sonra kapısını çalmak için hazırlandıkları üniversiteleri yakından görme fırsatı buldular. Öğrencilerimizin daha donanımlı bir şekilde eğitilmeleri, bunun yanı sıra sosyal yönlerinin de geliştirilmesi için bu tür çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştular.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli