Anahtar Kelimeler:

Vali Güner İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Güner İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ilçeleri denetlemeye devam ediyor. Bahşılı ve Yahşihan’ı denetleyen Güner, ziyareti sırasında  her iki ilçe halkının da yoğun ilgisi ile karşılaştı.

 

İlk olarak Bahşılı’ya giden Vali, Kaymakamlığı ziyaret etti. İl müdürleri, birim amirleri ve muhtarlar ile bir araya gelen Güner, muhtarların sorunlarını dinledi. Burada Vali Güner, sorunları gidermek suretiyle ilçeleri geliştireceklerini söyledi.

 

Kaymakamlıktan sonra Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Pişkin’i makamında ziyaret eden Güner, ilçedeki çalışmaları dinledi.

 

Vali Güner daha sonra Yahşihan İlçesi’ne geçti. Burada önce Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Görüşmeden sonra Kızılçiçek Kıraathanesi’nde köy halkının ve muhtarların sorunlarını dinledi. Köy halkı ve muhtarlar “Mühimmat Fabrikasının kullanılmayan bombaları imhasında evlerinde çatlakların oluştuğunu ve maddi hasar meydana geldiğini, bu yılda Tarım sektöründe çiftçilerin en önemli sorunlarından biri fare ile başa çıkamadıklarını” ifade ettiler. Sıkıntıların en kısa zamanda giderileceği sözünü veren Güner, devletin temsilcisi olup halka sahip çıkacaklarını ve ‘gidemediğin yer senin değildir’ diyerek vatandaşların her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli