Anahtar Kelimeler:

HAS Parti Gençlik Kollarını Basına Tanıttı

HAS Parti Gençlik Kollarını Basına Tanıttı

Abdulkadir Bal başkanlığında oluşturulan Halkın Sesi Partisi Gençlik Kolları yönetimi basına tanıtıldı.

 

Gençlik Kolları olarak işlerinin zor olduğunu bildiklerini belirten Bal “İnşallah ben ve ekibim bu zorlukları yeneceğiz ve yeni yerlere geleceğiz. Üniversitede çok büyük bir çalışmamız var. Büyük bir teşkilatlanma yapacağız. HAS Parti Gençleri olarak çok yakın bir zamanda büyük bir gençlik kolları kurmayı düşünüyoruz. Biz bazı partilerin yaptığı gibi bizim de bir gençliğimiz olsun, kolumuz olsun diye gelmedik buraya. Biz gerçekten bir şeyleri ispatlamak için geldik. Umarım Allah yardımcımız olur. Genel Başkanımızın, il ve ilçe başkanımızın bize vermiş olduğu desteğe teşekkür ediyorum. İnşallah onların yüzünü kara çıkarmayacağız.”şeklinde konuştu.

 

         Abdulkadir Balş başkanlığındaki Gençlik Kollarında Halil İnci, Zafer Yurtbaşı, Sezer Kuzucu, Nuri Aydoğdu, Haydar Semiz, Abdullah Alsancak, Kubilay Tekinaslan, Yusuf Başat, Emre Arslan, Samet Polat ve Halil Yılmaz görev aldılar.

 

Partiye katılan gençlik kollarına “hoş geldiniz” dileklerinde bulunan Merkez İlçe Başkanı Bahri Güner “HAS Partimizin hedeflerine giderken arkadaşlarımızın bize çok büyük katkılar yapacağına inancımız tamdır. Kendilerini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Edinilen bilgiye göre önümüzdeki hafta içerisinde de Kadın Kollarını tamamlayıp basına duyuracakları öğrenildi.

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli