Anahtar Kelimeler:

Açılışa Büyük İlgi

Açılışa Büyük İlgi

Restaurant Dualarla Açıldı

Kırıkkale Belediyesi’nin manevi destekleri ile yapılan Sedir Restaurant Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Dualar edilerek hizmete açılan Sedir Restaurant, zengin çeşidiyle ve ekonomik fiyatlarıyla Kırıkkale halkına hizmet veriyor.

BÜYÜK İLGİ

Millet Caddesi Merkez PTT karşısında düzenlenen açılışa Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Başkan Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Millet Caddesi üzerine açılan Sedir Restaurant ilk günden Kırıkkale halkından büyük ilgi gördü. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Sedir Restaurant dualarla Kırıkkale halkının hizmetine açıldı.

ORTA ASYA MUTFAĞI

çılışta bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, “Daha önce Ankara Kalesi’nde gördüğümüz Orta Asya mutfağının ilimizde de açılmış olması son derece sevindiricidir. Özbek mutfağının çok müstesna yemekleri olması Ankaralıların damak zevkine hitap etmek inşallah burada da devamını hep beraber göreceğiz. Buraya kadar teşviklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum”


BAŞARILAR

Korkmaz, “Ulaşımımızla, sağlımızla, eğitimimizle, havamızla daha iyi bir noktaya geleceğimiz konusunda hiçbir endişem yok. Zaten kentimiz birçok istihdam merkezinde bulunuyor. Bu merkez de bulunması avantajını burada ilk kullanacak bir zemini oluşturduğumuzu zannediyorum.

Her alandaki hizmetlerimizi daha iyi bir noktaya taşımanın gayreti içinde olacağız. Ben bu duygularla bu restaurantımızı açan değerli hemşerilerimize başarılar diliyorum, bol kazançlar diliyorum” dedi. Sedir Restaurant sahibi Haydar Uzun açılışa ilgi gösteren tüm Kırıkkale halkına teşekkür etti.

 

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı