Anahtar Kelimeler:

FİLM ÇEKİMİ İÇİN HASTANE,HASTANE DOLAŞTIRILDI

FİLM ÇEKİMİ İÇİN HASTANE,HASTANE  DOLAŞTIRILDI

Kış gelmesiyle Kırıkkale İl sınırları içerisinde Trafik kazası eksik olmuyor. İhsan Yılmaz özel aracı ile  Ordu’ya giderken  Kırıkkale’nin Işıklar köyü mevkiinde Ali Ülker’in kullandığı sepetli motosikletle çarpıştı.

 Meydana gelen trafik kazasında İhsan Yılmaz, İlhan, Hüsamettin, Güler ve Havva Yılmaz ise Kırıkkale Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı 

Motosiklet sürücüsü Ali Ülker  ağır yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde götürüldü. Haberimiz burada başlıyor burası Türkiye dedirttirecek olaylara yine sahne oldu.   Çarpışma sırasında ağır yaralı Ali Ülker  Hastanede  yapılan tedavide çene ve kafasından aldığı büyük darbeden dolayı  bilinci yitirilmiş halde iken çenesinde kırıklık olup olmadığını tahlili için hastayı 112 acil sevilse Kırıkkale Ağız ve Diş sağlığı hastanesine gönderilir. Gözlerini açamayan bilinci yerinde olmayan Hasta sedyeden doğrulmazken diş hastanesinde çene filmi çekilmek için hastanedeki hastaların ve personelin uzun çabaları ile filmin çekilmesine yardımcı olunsa da hastanın çene filmi çekilemez. Bunun üzerine hastayı uzun süren uğraşla  yine sedyeye konularak. İlk tedavi gördüğü hastaneye  gitmesi içinde  yine 112 acil servis  götürdü. Hasta yakınları bu duruma tepkilerini koyarken hastanesindeki bu görüntüleri gören vatandaşlar hastaya ölmemesi için şifalar dilediler. 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı